AdósSÁGRENDEZÉS MOST

VAN KIÚT!
SZABADULJON MEG ADÓSSÁGÁTÓL MOST!
KERESSÜK EGYÜTT A MEGOLDÁST!

Rövid időn belül megoldást kínálunk azoknak,
akiknek veszélybe került az otthonuk, végrehajtás vagy egyéb pénzügyi okok miatt.

INGATLAN AUKCIÓ LEÁLLÍTÁSA

Az ingatlana árverezésének kezdő és záró időpontjai kiírásra kerültek? Talán már el is kezdődött az árverés?

HA IDŐBEN CSELEKSZIK, NEM KÉSŐ MEGMENTENI INGATLANÁT!

Ilyenkor azonnali és hatékony segítségre van szükség, hiszen az idő a bank és a végrehajtó javára dolgozik.

Rövid időn belül biztosítjuk az összes olyan szükséges eszközt, melyek az ingatlan kimentéséhez szükségesek.

TÖRLÉS KHR LISTÁRÓL

Újrahitelezhetné ingatlanát egy kedvezőbb hitelkonstrukcióval, de a banktól már nem tud hitelt felvenni a KHR lista miatt?

KERÜLJÖN LE A KHR LISTÁRÓL MEGOLDÁSAINKKAL!

Az elmúlt időszakban olyan megoldásokat dolgoztunk ki, melyek segítenek Önnek lekerülni a negatív KHR listáról, és lehetősége nyílik újrahitelezni az ingatlanát egy Önnek megfelelő banki hitelkonstrukcióval.

A megoldásaink abban is segítséget nyújthatnak, hogy az elévülési időszak alatt (1 év), míg Ön törlődik a KHR rendszeréből, az ingatlana ne kerüljön végrehajtás alá.

Lehet tartozás elengedés az ingatlan eladása előtt?

A hitellel terhelt ingatlan is forgalomképes, azonban ehhez a hitelező bank konstruktív hozzáállása szükséges, ugyanakkor alkupozíciónk erősen korlátozott ebben a helyzetben.

VAN MEGOLDÁS!

Konszenzusos megoldás keresésében segíthetünk Önnek. Profi csapatunkkal abban segíthetünk majd, hogy a lehető legjobban jöhessen ki ebből a kényes helyzetből, ugyanakkor ingatlanát is a lehető legjobb áron tudja értékesíteni.

TARTOZÁS MIATT ELAKADT AZ ADÁSVÉTEL

Talált vevőt az ingatlanára, aki hitelből finanszírozná az adásvételt, de a bank akadályt gördít a megállapodás elé az Ön tartozásai miatt? Az Ön bankja nem hajlandó elengedni az ingatlanjának a kezét, így nem tudja a vevő behiteleztetni?

EZT A PROBLÉMÁT SEGÍTÜNK MEGOLDANI!

Segíthetünk Önnek megoldásainkkal kikerülni a kialakult hitelcsapdából, és segíthetjük az adásvétel akadálytalan folytatását.

HOME STAGING

Mit is jelent a Home Staging? Az ingatlan felkészítése azzal a céllal, hogy vonzó legyen a leendő vevő számára, aki nem csupán egy ingatlant fog látni maga előtt, hanem magát az otthonát és a jövőjét is.

SZERETNÉ INGATLANJÁT A PIACI ÁR FELETT ELADNI VAGY KIADNI?

Rövid Home Staging tanácsadástól a tervezésén és elkészülésén át egészen a kivitelezés befejeztéig állunk rendelkezésére. Ön csak dőljön hátra, mi minden terhet leveszünk a válláról.

A legfontosabb az első benyomás! Egy kötelezettségmentes konzultáció keretében megismerjük egymást. A találkozónk a célja, hogy egy teljes képet kapjon az ingatlan felkészítésben rejlő lehetőségekről és azok alkalmazásáról egyéni elképzeléseinek figyelembevételével.

Adósmentés

Név(Kötelező)
Adatvédelmi tájékoztató(Kötelező)

MOST HOUSE Kft. 4400 Nyíregyháza,
Bercsényi út 4.
+3630/424-3432
info@mosthouse.hu

Összehasonlító lista

Cím Ár Állapot Típus Méret Célja Szoba Fürdőszoba